Velkommen!

Fra nedre del av Hunstadveien mot sør/vest
Fra nedre del av Hunstadveien mot sør/vest

På disse sidene finner du informasjon om Galnåsmyra Borettslag. Du finner informasjon om hvordan du kontakter styret, hvordan du melder skade på boligen, referater fra generalforsamling og beboermøter, informasjon om avfallshåndtering og andre praktiske opplysninger som kan være nyttig enten du er beboer eller planlegger å flytte hit.

Lørdag 7.oktober inviterer sosialgruppa til quiz i Myrstua og Liv Okkenhaug er kveldens quizmaster 😃 Quizen begynner kl.19 og dørene åpner 18.30. Det er 18-års grense på dette arrangementet.
Les mer her …

Til alle sammen. Vi gjør oppmerksom på trafikkregler og parkeringsregler her i borettslaget. Det er ikke tillatt med langtidsparkering av bobiler og campingvogner. Det er heller ikke tillatt å parkere uregistrerte kjøretøy her. Ulovlig parkerte kjøretøy vil bli fjernet på eiers regning.
Les mer på vår informasjonsside om Trafikk og Parkering

Har du EL-bil? Det er nå klargjort for lading på parkering C1.

Mer informasjon her …

Sosiale Aktiviteter
 

Vi håper å få i gang sosiale aktiviteter for oss som bor i borettslaget i løpet av kort tid, og ønsker innspill og tips. Hvilke aktiviteter/sosiale «happeninger» ønsker du for små og store? Aktivitetene kan foregå i Myrstua, fellesarealer vi har ute eller andre steder i nærområdet. Tidligere har det feks vært kino og Bodø-Glimt-kamper i Myrstua, bingo, quiz, Halloween-fest og solfest på lekeplass. Send tips, ønsker og innspill til sosialt@galnaasmyra.no. 

Hilsen Alexandre, Elin og Cathrine

Fremtidige aktiviteter vil bli annonsert her og i nyhetseksjonen

For å holde deg oppdatert på hva som skjer her i Galnåsmyra kan du også abonnere på vårt nyhetsbrev her …

Dersom du er beboer kan du registrere deg som bruker ved å følge denne linken:
https://www.galnaasmyra.no/nb/hvordan-registrere-seg-som-bruker/
Som registrert bruker får du tilgang til referater fra generalforsamling/beboermøter, innkallinger og annen relevant info.

Vi ber om at alle beboere også registrerer seg på https://bodo.bbl.no/minside/ slik at dere kan motta informasjon fra styret på e-post og SMS.

PS. If you want these pages in English, please navigate via the language menu