Hvordan registrere seg som bruker

Regler for brukerregistrering her på galnaasmyra.no.

Brukernavn skal skrives med STORE bokstaver og må følge følgende regler: Første bokstav i veinavnet først (G, H eller R), deretter husnummer og ev. bokstav (A, B, C eller D) – eks. H124A, H113, G1A, R64D.
Mellomrom eller andre tegn i brukernavnet godtas heller ikke.

H = Hunstadveien
R = Reitmyrveien
G = Galnåsmyra

Brukernavnet sjekkes for korrekt syntaks og om leiligheten som forsøkes registrert finnes. En feilmelding gis dersom dette ikke er korrekt. Det er kun tillatt med en registrering pr andel, og forsøk på å registrere andre brukernavn enn de som følger reglene over godtas ikke.

Etter registrering må du gå inn i profilen din for å registrere navnet ditt.
Dersom du ikke registrerer navnet ditt innen 14 dager eller navnet ikke tilhører andelseier/beboer, vil registreringen bli betraktet som spam og slettet. Du vil heller ikke få full tilgang før navnet er registrert og kontrollert. Vær også oppmerksom på at det kan ta litt tid før du får full tilgang, da navnet må sjekkes av en administrator.

Uten navn er det umulig for oss å sjekke at den registrerte brukeren er andelseier eller på annen måte er legitim bruker av webstedet.

Brukerveiledning for å registrere navnet ditt finner du her:  https://www.galnaasmyra.no/wp/wp-content/uploads/2019/06/Brukerveiledning-for-registering-av-navn-i-profil-1.pdf

Dersom noen har spørsmål ang registreringen, eller har problemer med å registrere seg – kontakt meg på webmaster@galnaasmyra.no . Ikke kontakt styret eller noen av dets representanter ang. registrering og pålogging.

Denne linken tar deg direkte til registreringssiden.

Webmaster

 Publisert/Redigert for 12 måneder siden

En kommentar til «Hvordan registrere seg som bruker»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.