Informasjon ang. Coronasituasjonen

Info fra Styret.

Hei, i disse tider så har det vært mye i nyhetsbildet vedrørende Coronaviruset, og slik det er pr. dags dato så er det ikke hensiktsmessig eller mulig å gjennomføre noen form for Beboermøter nå. Generalforsamlingen for Galnåsmyra Borettslag som er satt til den 16.april blir ikke avholdt. Styret har hatt tett dialog med NOBL og vi er enige om at Generalforsamlingen gjennomføres så snart det lar seg gjøre. Ifølge Borettslagsloven så skal Generalforsamlingen gjennomføres før 30.juni, så vi har god tid.

Fristene som er satt blir ikke forandret, da sakspapirene og innkallingen blir laget i disse dager. Når det blir bestemt en dato for GF 2020, så blir innkalling og sakspapirer sendt ut i henhold til Borettslagsloven som sier at disse skal ut til andelseiere maks 20 dager eller minimum 8 dager før GF skal finne sted.

Bodtakene:

Etter mye om og men, så er det endelig på plass hvem som skal rehabilitere de 13 bodtakene som dette gjelder. Firmaet er SnekkerBjørn og oppstart er planlagt i uke 33.

De som mener at det er lekkasjer i bodtakene melder dette inn med å bruke denne linken: https://nobl.no/for-deg/meld-skade. Da vil NOBL registrere dette og ta en befaring på dette. Når prosjektet med de 13 bodene er startet vil vi få en god oversikt på hva det vil koste å rehabilitere boder, og da kan vi ta boder som er meldt inn og befart av NOBL med til firmaet og spørre de om å rehabilitere disse også.

Hunstadringen.

Arbeidet pågår for fullt med gang og sykkelsti langs Hunstadringen, og det har vi merket.

Slik som situasjonen er nå, så har Bodø Kommune med entreprenør utført arbeid på kommunal grunn, de er nå kommet dit hvor vår tomt er, og dermed så må de i dialog med oss. Vi hadde avtalt et møte den 17.mars, men dette ble da ikke noe av som følge av corona tiltakene som ble gjort kommunalt og nasjonalt.

Vi prøver å få til et til møte med de partene som trengs, men det er uvisst når dette vil finne sted.

Spørsmål og andre henvendelser kan rettes til styret pr. mail: styret@galnaasmyra.no eller leveres i postkassen Galnåsmyra 51.

Til slutt vil styret si: Ta vare på hverandre.

 Publisert/Redigert for 12 måneder siden

En kommentar til «Informasjon ang. Coronasituasjonen»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.