Nyheter

Fremhevet

Valgkomite 2019/2020

Valgkomite for Galnåsmyra borettslag.  2019-2020

Følgende personer er valgt:

Hans E. Jensen, tlf 95221993 mail: nmhje22@gmail.com (leder)

Margareth Hillestad, tlf 46422993 mail: margarethhille@hotmail.com

Jonny Nilsskog tlf. 97083479 mail: jonny.nilskog@sbnett.no

Eiolf Larsen, tlf 95106263 mail: fivala@gmail.com

Forslag til kandidater til deltagelse i styrearbeid kan sendes på mail eller tlf til ovennevnte personer. Vi ønsker forslag innen 20.02. 20

Dokumentet kan også hentes på denne siden dersom du er innlogget eller direkte her.

 Publisert/Redigert for 4 uker siden
Fremhevet

Manglende navn i profilen

Det er mange brukere som har en registrert konto her på galnaasmyra.no uten å ha registrert sitt navn i profilen. Uten navn er det umulig for oss å sjekke at den registrerte brukeren er andelseier eller på annen måte er legitim bruker av webstedet. Jeg ber derfor om at alle sjekker om de har registrert navn i profilen og hvis ikke – registrere navnet sitt her. Profilen din finner du ved å trykke på «Galnåsmyra Borettslag» i det sorte feltet øverst til venstre i vinduet når du er innlogget. Linken til profilen finner du i menyen under. Brukere som ikke har registrert navnet sitt vil kunne logge på, men ikke lese de dokumenten som ligger under menyen «For andelseiere»

Bruksanvisning for dette ligger her:
https://www.galnaasmyra.no/wp/wp-content/uploads/2019/06/Brukerveiledning-for-registering-av-navn-i-profil.pdf Publisert/Redigert for 2 måneder siden

Snørydding

Info fra Styret:Det vil bli foretatt skraping og flytting av snø på Borettslaget sine parkeringsplasser fra imorgen tirsdag 12/11-19 klokken 08:00 og utover, ber om at de som har mulighet til å flytte bilene sine gjøre det i dette tidsrommet. Firmaet som har i oppdrag med å rydde snø for oss, har hatt motorhavari på de maskiner de benytter, men har fått ordnet disse i dag. Med vennlig Hilsen: Styret i Galnåsmyra Borettslag.

 Publisert/Redigert for 4 uker siden

Feiing av parkeringsplasser de nærmeste dagene

De nærmeste dagene vil parkeringsplassene feies og det settes bukker ved/på parkeringsplassene med info om dette. For å få best mulig feiing bes beboerne følge informasjonen her og på parkeringsplassene, og unngå å parkere på dagtid den dagen den enkelte parkeringsplass skal feies.

Torsdag 25.april feies parkeringsplass A (ved CousCous) og B (den med ståltrapp). Fredag 26.april feies parkeringsplass C1 (ved Hunstadringen) og C2 (ved . Mandag 29.april feies parkeringsplass D (ved innkjøringa til Galnåsmyra) og HC-parkeringene i borettslaget.

Spre det glade budskap 🙂

 Publisert/Redigert for 8 måneder siden