Nyheter

Manglende navn i profilen

Det er mange brukere som har en registrert konto her på galnaasmyra.no uten å ha registrert sitt navn i profilen. Uten navn er det umulig for oss å sjekke at den registrerte brukeren er andelseier eller på annen måte er legitim bruker av webstedet. Jeg ber derfor om at alle sjekker om de har registrert navn i profilen og hvis ikke – registrere navnet sitt her. Profilen din finner du ved å trykke på «Galnåsmyra Borettslag» i det sorte feltet øverst til venstre i vinduet når du er innlogget. Linken til profilen finner du i menyen under. Brukere som ikke har registrert navnet sitt vil kunne logge på, men ikke lese de dokumenten som ligger under menyen «For andelseiere»

Bruksanvisning for dette ligger her:
https://www.galnaasmyra.no/wp/wp-content/uploads/2019/06/Brukerveiledning-for-registering-av-navn-i-profil.pdf Publisert/Redigert for 4 måneder siden

Feiing av parkeringsplasser de nærmeste dagene

De nærmeste dagene vil parkeringsplassene feies og det settes bukker ved/på parkeringsplassene med info om dette. For å få best mulig feiing bes beboerne følge informasjonen her og på parkeringsplassene, og unngå å parkere på dagtid den dagen den enkelte parkeringsplass skal feies.

Torsdag 25.april feies parkeringsplass A (ved CousCous) og B (den med ståltrapp). Fredag 26.april feies parkeringsplass C1 (ved Hunstadringen) og C2 (ved . Mandag 29.april feies parkeringsplass D (ved innkjøringa til Galnåsmyra) og HC-parkeringene i borettslaget.

Spre det glade budskap 🙂

 Publisert/Redigert for 6 måneder siden

Beboermøte 11.april 2019

Styret i Galnåsmyra borettslag inviterer til beboermøte torsdag 11.april klokken 18.00-19.30 i Myrstua.

Saker som skal gjennomgås:
-Forberedelse til generalforsamling
-Fortau langs Hunstadringen
-Gjerder på fellesområder

Beboere som har saker som de ønsker å ta opp på beboermøte må melde dette til styret@galnaasmyra.no eller legges i styrets postkasse i postkassestativet ved Galnåsmyra 50 innen tirsdag 9. april.

Vel møtt!
Med vennlig hilsen
Styret i Galnåsmyra borettslag

 Publisert/Redigert for 6 måneder siden