Nyheter

Quiz Lørdag 7. oktober

Lørdag 7.oktober blir det quiz i Myrstua og Liv Okkenhaug er kveldens quizmaster 😃 Quizen begynner kl.19 og dørene åpner 18.30. Det er 18-års grense på dette arrangementet.

Hvert lag bør bestå av mellom 2 og 5 personer. Man kan danne lag og melde på, eller man kan melde seg på quizen, så setter vi sammen lag 😊 Send påmelding på Mail til sosialt@galnaasmyra.no eller kommenter under her. Påmelding innen fredag 6.oktober.

Ta med drikke etter eget ønske. Snacks fikser vi 🍿

Hilsen sosialgruppa 🌸

Avfallsanlegg – nye kortlesere

Iris Salten har nå montert nye kortlesere i våre avfallscontainere. Dette krever at alle får nye kort. I en overgangsperiode vil avfallscontainerne være åpne. Dette inntil alle har fått nye kort.

Vi ber om at de gamle kortene kastes i postkassene som er plassert ved avfallsanleggene i Reitmyrveien og Hunstadveien.

Nye kort vil bli utlevert i Myrstua – tidspunkt annonseres senere. De som har to kort gir beskjed om dette ved henting slik at dette kan ettersendes i posten.

Med vennlig hilsen
Styret i Galnåsmyra Borettslag.

Dugnad gjerde lekeplass fortsetter mandag 18. sept.

Dugnaden for å få nytt gjerde rundt lekeplassen midt i borettslaget fortsetter fra i morgen, mandag 18.september og utover uka. Oppstart kl.17 mandag-fredag 😊 Minner om at container som står ved lekeplassen kun skal brukes til gammelt gjerde. Flott innsats så langt, håper dugnadsånden lever i uka som kommer også 😊

Minner også om formiddagskafé i Myrstua kommende fredag 22.september fra kl.13 ☕️🍰

Med vennlig hilsen
Sosialkomiteen

Dugnad 15 september 2023

I morgen, fredag 15.september,starter dugnaden med å rive og lage nytt gjerde rundt lekeplassen midt i borettslaget. Dugnaden starter kl.17 og varer ett par timer. Lørdag starter vi opp kl.12 og søndagen er hviledag 😊

Vi trenger folk til å rive gjerde og kaste i container, kapp- og gjærsag og skrumaskin og folk til å bruke dette utstyret.

Det vil bli levert mye material som legges på lekeplassen. Vi håper den får ligge i fred og ikke flyttes/rotes i. Det vil bli satt opp sperrebånd rundt. Det vil også stå en container til å kaste trevirket i. Dersom noe annet kastes i vil det koste borettslaget unødvendige utgifter.

Lekeplassen blir ikke sperret og den kan brukes av barn så lenge det vises hensyn til arbeidet som foregår. Informer gjerne ditt barn om dette 😊

Spørsmål kan sendes til sosialt@galnaasmyra.no eller stilles ved oppmøte på dugnaden 😊 Info om tidspunkt for dugnad neste uke kommer søndag.

Håper å se mange på dugnaden slik at gjerdet kommer på plass i løpet kortest mulig tid 😊 PS: Det blir snacks og drikke til dugnadsfolket

Hilsen Alexandre, Elin og Cathrine

PS. Sommerfuglene representerer neste års fantastiske sommer. Webmaster

Melding om anleggsarbeid og sprengning

Melding om anleggsarbeid også i dag. Parkeringsplassen stenges i Galnåsmyra. Torsdag den 14. september vil maskinentreprenøren etter ha brukt borrevogna foreta ytterliger sprengning. Samme som i går. Deretter blir det anleggsarbeid ved Galnsmyra ved området parkering og avfallsanlegg.

Ber om at du ikke parkerer bilen på HC plassen. Anbefaler å bruke parkering D eller andre parkeringsplasser.

Parkeringsforbudet vil vare i tiden det foregår anleggsarbeid.

Med vennlig hilsen
Styret i Galnåsmyra Borettslag.

Informasjon fra Sosialgruppa

Info fra sosialgruppa om planlagte aktiviteter 😊

I samarbeid med styret gjennomføres det dugnad på lekeplassen midt i borettslaget fredag 15.søndag-24.september. Da skal gjerdet rundt lekeplassen fjernes og nytt gjerde “lages” og settes opp. I den forbindelse håper vi mange kommer og bidrar. Vi trenger folk og flere kapp- og gjærsager og skrutrekkere. Mer info kommer.

Fredag 22.september blir det formiddagskafé i Myrstua fra kl.13. Det blir kake og varm- og kald drikke.

Lørdag 7.oktober kl.19 blir det quizkveld i Myrstua med Liv Okkenhaug.18-års grense.

Søndag 29.oktober blir det Halloween-fest i Myrstua for barn og unge.

Siste søndag i advent, 17.desember, blir det førjulsfest i Myrstua for små og store i borettslaget.

Sett av datoene 😊 Mer info om de ulike arrangementene kommer når datoene nærmer seg. Det jobbes med å få til flere arrangementer utover høsten/vinteren. Kom gjerne med innspill og ønsker til sosialt@galnaasmyra.no.

Hilsen Alexandre, Elin og Cathrine

Postpakkeboks installert

Beboere i Galnåsmyra borettslag kan nå ta i bruk postpakkeboks installert på parkeringsplass B.

Ref. Posten: Pakkeboks Galnåsmyra parkeringsplass B Står langs betongvegg til venstre for trappa opp til husene fra parkeringsplass B GALNÅSMYRA 50 B, 8022 BODØ

Les mer om pakkeboks her

Med vennlig hilsen
Styret i Galnåsmyra borettslag