Personvernerklæring


Personvernerklæring (GDPR)

Hvem vi er

Nettstedsadresse: https://www.galnaasmyra.no
Organisasjonsnummer: 956 293 413
Foretaksnavn: GALNÅSMYRA BORETTSLAG

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til dette nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden. Dette gjelder også profilbildet fra gravatar.com, selv om dette hentes fra gravatar.com.

Kontaktskjemaer

Data som sendes via kontaktskjemaer blir lagret på serveren for senere referanse. De blir også videresendt som e-post til den/de som er angitt som mottaker i kontaktskjemaet. Kun administratorer og styret har tilgang til disse dataene. Data vil også sendes til Google for spamfiltrering. Se Google’s egne retningslinjer her: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» , vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi foretar ingen analyse av persondata, men ditt navn, som du oppgir i profilen kan bli sjekket opp mot navn på registrert andelseier. Dette gjøres for å verifisere at det er riktig bruker som er registrert.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med noen andre. Unntatt er kommentarer som sendes til underleverandører for automatisk sjekk, slik at kommentaren eventuelt kan merkes og behandles som søppelkommentar.

Vi samler inn informasjon og besøkende som kommenterer på nettsteder som bruker Akismet antispam-tjenesten. Informasjonen vi samler inn avhenger av hvordan administartoren setter opp Aksimet for nettstedet, men typisk inkluderer det den kommenterendes IP-adresse, brukeragent, refererende side og nettstedets URL (sammen med annen informasjon som er opgitt av den komenterende, som navn, brukernavn, epost-adresse og kommentaren i seg selv).

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer og meldinger kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte oss ang. personvern. Kontaktinformasjon finnes på vår kontaktside.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger lagres trygt i en database. Databasen er sikret iht gjeldende standarder og vi vil ikke under noen omstendighet gi andre tilgang til innholdet på denne databasen. Untatt fra dette er tilfeller hvor vi blir lovpålagt ved godkjent rettslig kjennelse å gi tilgang til databasens innhold. Transport av data mellom database og webservere skjer gjennom vår leverandørs interne infrastruktur. Transport av data ved registrering, eventuelle endringer av personlig profil etc. er kryptert med standard kryptering (https protokoll).

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved eventuell datalekkasje eller mistanke om lekkasje, vil alle registrerte brukere bli informert. Brukerne vil da bli informert om omfang, alvorlighetsgrad, tiltak etc.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen persondata fra tredjeparter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Det blir ikke foretatt automatiske avgjørelser eller bygget profiler på grunnlag av brukernes opplysninger som lagres på dette nettstedet.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Det foreligger ingen slike krav.

Legg igjen en kommentar